Altijd en overal inzicht in je cijfers

Wij werken al jaren met de online boekhoudsoftware van Exact Online en kennen daarom alle ins en outs. Onze klanten zijn zeer tevreden over de vele voordelen die het pakket biedt. Omdat je werkt in de cloud, kun je overal ter wereld inloggen en inzicht verkrijgen in de cijfers van je onderneming. Vind je het prettig om (gedeeltelijk) zelf je inkoopfacturen en kasstukken te boeken of je verkoopfacturen te maken en versturen? Dat kan! Je krijgt dan een eigen gebruikersaccount met intuïtieve interface, van waaruit je alle gewenste handelingen zelf kunt verrichten. Wij zijn er dan om je controleren en eventueel bij te sturen. Tevens kun je gebruikmaken van de Exact Online App voor Android en iOS.  Door je bank te koppelen aan Exact Online, hoef je nooit meer bankafschriften in te boeken of in te laden.

Je adminstratie in de cloud: toegankelijk waar en wanneer je maar wilt, met PC, tablet of smartphone. Je ziet in één oogopslag hoe je bedrijf ervoor staat met de financiële cockpit.

Boeken, digitaal factureren, herinneringen versturen.  Dat kan met jouw eigen gebruikersaccount!

Dagelijks staan jouw digitale bankafschriften klaar. Met één druk op de knop worden ze automatisch ingeladen.

Wij kunnen factuur- en herinneringen-layouts voor je maken. Compleet met logo, in kleur, naar jouw huisstijl.

Gebruik je eigen software om te factureren of moeten de boekingen en relatiegegevens vanuit je huidige pakket in Exact Online komen? Met excel kunnen ze gemakkelijk worden geïmporteerd.

Exact Online biedt de mogelijkheid om documenten (PDF) toe te voegen aan in- en verkoopboekingen. De boeking en het originele boekstuk worden op één pagina weergegeven. Zo hoef je geen ordners meer te raadplegen in het geval er vragen ontstaan over een boeking.